Tietosuoja

 

tietosuojakäytäntö

LovePaws® noudattaa tietosuojalakeja ja pyrkii näin suojaamaan henkilötietojasi.

Noudatamme kaikkia lakeja ja määräyksiä koskien tietosuojaa.

 

Tämä dokumentti auttaa Sinua oivaltamaan minkälaisia henkilötietoja LovePaws® kerää ja kuinka niitä käyttää omassa .

Hyväksymällä tämän tietosuojakäytännön antaessasi henkilötietojasi LovePaws® sivustolla, hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen kuvatulla tavalla.

Mitä henkilötietoja käsittelemme?

LovePaws® käsittelee henkilötietoja, joita olet antanut sivustolla tai joita on kerätty sivustolla evästeiden avulla, jotta voisimme täyttää velvollisuutemme asiakkaillemme muun muassa jakaaksemme informaatiota koskien LovePaws® palveluja.

Henkilötietoihin, joita käsittelemme, kuuluvat nimesi, sukupuolesi, sähköpostiosoitteesi ja IP-osoitteesi.

 

Miten käyttämme henkilötietojasi?

Tietoja voidaan käyttää tunnistamista, suoramarkkinointia, asiakaskyselyjä, uutiskirjeitä ja tilastotietoja varten.

Tietoja tullaan myös käyttämään postin, tekstiviestien ja sähköpostien lähettämiseen sinulle sekä markkinointiin ja tiedottamiseen puhelimitse.

Tietoja voidaan käyttää myös ostoskäyttäytymisen analysoimiseen, jotta Sinulle voidaan toimittaa tarkoituksenmukaista tietoa, markkinointimateriaalia ja jotta voimme kehittää omaa verkkosivustoamme.

Voit koska tahansa ottaa meihin yhteyttä ja kieltää kaiken sinuun asiakkaana kohdistetun markkinoinnin.

Jokaisen postituksen yhteydessä tarjoamme sinulle asiakkaana mahdollisuuden estää itseesi kohdistuvan sähköposti- ja tekstiviestimarkkinoinnin.

Miten suojelemme henkilötietojasi?

Käytössämme on useita tietosuojamenetelmiä, joiden avulla suojaamme käsittelemiämme henkilötietoja.

Henkilötietojesi suojelemiseksi käytössä on turvatoimia sekä teknisiä ja organisatorisia menetelmiä, kuten esim. verkkoselainten varmentamismenettelyitä.

LovePaws®:la on asianmukaiset palomuuri- ja virustentorjuntaohjelmat, joilla verkkoa suojataan.

Kaikille käytössä oleville ohjelmille vaaditaan salasana joka on vain asianomaisen eli tässä tapauksessa LovePaws®:n hallussa. Tämän lisäksi fyysinen tila jossa henkilötietoja säilytetään on erittäin rajoitettu.

Kuinka kauan säilyttämme henkilötietojasi?

Jos rekisteröidyt nettisivuillamme ja hyväksyt asiakkuuden/jäsenyyden, tietojasi säilytetään, kunnes irtisanot rekisteröitymisesi. Voit irtisanoa asiakkuutesi koska tahansa.

Jos et rekisteröidy asiakkaaksi/jäseneksi, henkilötietojasi säilytetään vain sen ajan, joka on tarpeen lainsäädännön noudattamiseksi.

Henkilötietojasi ei kuitenkaan missään tapauksessa säilytetä kauemmin kuin sovellettava tietosuojalainsäädäntö määrittää.

Henkilötietojesi tarkistaminen, päivittäminen ja korjaaminen

Sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti sinulla on kerran kalenterivuoden aikana oikeus saada veloituksetta tietoja siitä, mitä henkilötietojasi käytämme, niiden keräystavasta riippumatta.

Jos haluat saada tällaisia tietoja, voit järjestää sen lähettämällä meille kirjallisen pyynnön. Osoitetiedot saat meiltä niitä pyytämällä.

Sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaan sinun on allekirjoitettava pyyntösi asianmukaisesti ja lähetettävä se postitse - pyyntöä ei voi valitettavasti lähettää sähköpostitse.

Haluamme olla varmoja, että henkilötietosi ovat oikein ja ajan tasalla. Jos jokin antamasi tieto muuttuu, esim. sähköpostiosoitteessasi, toimita oikeat tiedot sähköpostitse meille osoitteeseen toimisto@rakkauttatassuille.fi.

Sinulla on koska tahansa oikeus pyytää henkilötietojesi korjaamista, estämistä tai poistamista.